Even voorstellen…

Mijn naam is Maureen Ritmeester. Ik ben getrouwd met een lieve man en samen hebben wij drie kinderen. Al vanaf jongs af aan ben ik een creatieveling. Die creativiteit is van kinderknutselwerkjes uitgegroeid tot het uitwerken van complete huisstijlen, het runnen van een webshop en het ontwikkelen van persoonlijke illustratieve cadeautjes. MRSdesign is dan ook ontstaan vanuit mijn creatieve brein en mijn ambitieuze persoonlijkheid. 

Naast dat ik jong moeder ben van twee kinderen, heb ik mijn studie ‘mediavormgeving’ weten af te ronden! Hierdoor heb ik van tekenen en illustreren mijn beroep weten te maken. Daarnaast heb ik ook nog creatieve hobby’s. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met schrijven, fotograferen en video’s maken over mijn leven en vind ik het leuk om mijn volgers mee te nemen in het moederschap en persoonlijke ontwikkeling. 

Je kunt dus wel zeggen dat ik een bezig bijtje ben. Ik verveel me dan ook nooit en heb zelfs in rustmomenten creatieve ingevingen, die ik dan met veel enthousiasme uitwerk.

Mijn doel

MRSdesign ontstond tijdens mijn studie als hobby. Nadat ik deze studie afgerond heb, ben ik na gaan denken wat de volgende stap voor mij was. Mijn ambitieuze kant kon mij er niet van weerhouden om MRSdesign serieuzer te gaan nemen en iets waardevols te bereiken. Mijn doel is dan ook door MRSdesign een (klein) lichtpuntje te zijn in het leven van anderen. Het doorgeven van positiviteit is mijn doel. Dit kan doormiddel van positieve woorden, maar ook door een bepaald beeld. 

Zelf worstel ik al een aantal jaren met een angst die mijn leven beïnvloedt, maar elke keer sta ik op en ga ik er weer voor. De ene keer met een glimlach, de andere keer met tranen, maar ik blijf mijzelf wel uitdagen en ga mijn angst niet uit de weg. Ik weet dat er veel mensen zijn die net als mij een angst ervaren, onzekerheid voelen of teleurstellingen ervaren. Om die redenen wil ik mijn kracht en positiviteit, ondanks dat het negatieve ook weleens aanwezig is, met jullie delen. Zo hoop ik een steun te kunnen zijn en de kracht die ik ervaar door te kunnen geven. 

De webshop

Naast positiviteit wil ik aandacht geven aan deze wonderlijke wereld en de werelden om ons heen. Soms lijkt het alsof je eigen wereldje zo klein is, terwijl er zoveel meer te ontdekken valt dan je misschien denkt. De planeten in het heelal, de mistige wereld en de betekenis van de woorden van anderen. Duik dieper in bepaalde thema’s en je ontdekt zoveel meer!

MRSdesign is een webshop met een diepere betekenis. De persoonlijke webshop die zorgt voor positieve verandering. Een verandering in je mindset, in je huis of in bepaalde inzichten die je opdoet. Everything is possible!