Het begin van een creatief proces…

 Houd jij ervan om creatief bezig te zijn?

Vind je het leuk om te tekenen?

En wil jij (meer) leren hoe je digitaal kunt illustreren?

Dan sta jij aan het begin van een leerzaam en creatief proces!

Door middel van verschillende cursussen kun jij stap voor stap leren hoe jij binnen Adobe Illustrator mooie illustraties kunt ontwerpen.

Hey creatieveling, mijn naam is Maureen en ik kan jou meer leren op het gebied van illustreren.

Ik ben afgestudeerd als mediavormgever en heb mij daarna voornamelijk bezig gehouden met het programma Adobe Illustrator. Inmiddels werk ik voor mijn klanten verschillende opdrachten uit binnen dit programma, zoals het ontwerpen van kaarten en logo’s.

Van een hobby naar een eigen bedrijf. Dat is hoe het bij mij begon en door middel van de cursussen wil ik jou helpen om hetzelfde te bereiken of jouw vaardigheden verder te ontwikkelen als fijne vrijetijdsbesteding.

 

Tijdens de Basiscursus Illustrator leer jij de basisvaardigheden van het programma Adobe Illustrator. Je leert werken met verschillende gereedschappen en hoe jij jouw werkruimte overzichtelijk houdt.

De Vervolgcursus Illustrator is de cursus waarin jij je verder gaat verdiepen in het programma Adobe Illustrator. Je leert werken met verschillende effecten en gereedschappen.

In de cursus ‘Vormgeving en Tekst’ ga jij meer leren over het vormgeven van media-uitingen en het werken met tekst. Een cursus die goed van pas kan komen als jij aan de slag wilt gaan als vormgever.

Wil jij een eigen bedrijf beginnen als vormgever of illustrator? In deze cursus ga jij een idee uitwerken tot een eigen onderneming. De belastingdienst, financiën bijhouden en een positieve mindset komen tijdens deze cursus aanbod.

Teken jij graag portretten? Dan is deze training iets voor jou! Tijdens de training ‘Portret ontwerpen’ ga je leren hoe je een portret kunt illustreren en welke gereedschappen en effecten jij kunt toepassen binnen Adobe Illustrator om een mooi portret te illustreren.